REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Pep podcrtao ime talentiranog wing-backa, Vukovi osim prilične svote u zamjenu traže i Gomeza!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 19:08

Liverpool i Arsenal također su pokazali interes za uslugama 22-godišnjaka

Iako nas očekuje luda završnica sezone u kojoj će Manchester City pokušati obraniti trostruku krunu, engleski mediji već sada su se raspisali o ljetnom prijelaznom roku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poznati engleski ‘insajder’ Steve Kay javlja kako Pep Guardiola već sada selektira igrače koje će onda zatražiti od vlasnika kluba u ljetnom prijelaznom roku, a na vrhu liste prioriteta mu je Wolverhamptonov lijevi bek/wing-back Rayan Ait-Nouri. Talentirani Alžirac igra svoju treću sezonu na Molineuxu, a mnogi vjeruju da bi se njegov stil igre idealno uklopio u Pepove taktičke zamisli.

Ait-Nouri je, kao i 99 posto ljudi u svlačionici Vukova, Mendesov igrač, a jedan od najboljih svjetskih agenata sigurno će za svojeg talentiranog beka imati visoka potraživanja. Kay navodi kako bi Vukovi, osim pozamašne svote, za Nourija mogli tražiti i Sergija Gomeza koji igra na istoj poziciji kao Alžirac (u U21 reprezentaciji Španjolske Gomez je najčešće igrao kao krilo, a pokoju utakmicu odigrao je i na poziciji desetke!), a to ne bi trebao biti problem budući da ga Guardiola u ovom trenutku vidi tek kao treći opciju za lijevog beka iza Akea i Gvardiola.

Cifra koja bi zadovoljila Vukove je 70 milijuna eura, ali taj novac, sasvim sigurno, pa čak ni od bogatih Građana, neće dobiti. No, ako je Gomez otvoren za odlazak u Wolvese te se Mendesov apetiti malo ‘primiri’, onda bi realizacija ovog posla mogla postati realna.

Inače, Nourija ne prati samo City, on je već neko vrijeme na meti Liverpoola i Arsenala, s tim da su Topnici prilično zadovoljni kako ove sezone tu poziciju lijevog beka krpaju Kiwior i Zinčenko, dok je odlazak Alžiraca na Anfield u ovom trenutku na dugom štapu budući da se još uvijek ne zna tko će sljedeće sezone voditi Liverpool te da na toj poziciji imaju jednog od najboljih lijevih bekova svijeta, Andyja Robertsona.




Tagovi

WolverhamptonPremier ligaManchester CityLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti