REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Pčelice u roju: Wolvesi izbodeni dvaput na Molineuxu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 15:25

Otvoreno je peto kolo Premier lige

Dobrodošli na Molineux! Na suncem okupanom stadionu u okolici Birminghama, Wolverhampton je ugostio novog, izuzetno neugodnog prvoligaša – Brentford. Pčelice su otvorile svoju premierligašku premijeru senzacionalnom pobjedom protiv Arsenala, a da to slavlje nipošto nije biulo slučajno pobrinuli su se danas na gostujućem terenu i još jedanput očitali nogometnu lekciju višestruko skupljem suparniku.

Da će utakmica ići na mlin gostiju vidjeli smo već u prvih deset minuta. Ivan Toney, prvi topnik Brentforda bio je posebno raspoložen, mogao se upisatu među strijelce već u devetoj minuti. Sudac mu je svirao ofsajd.

Petnaestak minuta kasnije, opet Toney, ovog puta s bijele točke. Za sve je kriv Marcal, vukao je protivnika za dres što je sudac Darren England dobro primijetio. Top strijelac Championshipa je bio precizan. Faul i jedanaesterac pronađite OVDJE.

Dvije minute kasnije – opet Toney. bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kao bi došao do odbijanca unutar šestnaesterca i zakucao loptu nisko uz lijevu stativu. Napadač je riješio utakmicu u dvije minute. Doduše, samo kratko. Wolvese je potpune sramote spasio VAR. Cijela konfuzija je ipak završila pogubno za domaćina jer je Brentford na kraju ipak došao do drugog gola.

Doduše, između cijele zavrzlame jedanaesterca i drugog pogotka, mogao je Traore u listu strijelaca. Dalekometni projektil koji je odsjeo na vratnici pronađite OVDJE.

Samo minute kasnije, opet Toney. Dodao je loptu u šestnaesterac, Bryan Mbeumo je prvi na lopti i zakucava ju u mrežu. Gol pronađite OVDJE.

Wolvesi su na koljenima. I tako je ostalo do kraja utakmice. Nevjerojatna predstava Ivana Toneyja koji je danas dominirao po cijelom terenu i tako se zacementirao u momčad tjedna, iako je tek subota poslijepodne.

Danas nas još čeka veliki broj utakmica u Premier ligi, ovo je popis:

OSTALE UTAKMICE:

BURNLEY - ARSENAL

LIVERPOOL - CRYSTAL PALACE

MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON

NORWICH -.WATFORD

ASTON VILLA - EVERTON




Tagovi

BrentfordWolvesPremier liga

Ostale Vijesti