DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Pašalić asistirao u razbijanju Parme, Pandur debitirao u Serie A

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.05.21. | 18:01

Zamjene Atalante odigrale sjajnu utakmicu i zabile četiri gola u drugom poluvremenu.

U Italiji su odigrane četiri utakmice 35. kola Serie A, u kojima su Atalanta, Cagliari i Sausssolo uzeli puni plijen, dok su Verona i Torino odigrali neriješeno.

Atalanta je slavila kod Parme rezultatom 2:5, u utakmicu koju su obilježili igrači s klupe gostujuće momčadi.

Malinovsky je doveo Božicu u vodstvo u 12. minuti na asistenciju Iličića, no pravi show je uslijedio u drugom poluvremenu kad smo vidjeli čak šest golova. Zanimljivo, kako su sva četiri gola gostiju u nastavku zabili igrači koji su ušli s klupe, za Parmu jedan od dva.

Pessina i Muriel su na početku nastavka zamijenili Iličića i Zapatu, a šest minuta su kreirali te zabili za vodstvo 0:2. Kolumbijac je u 52. minuti u kaznenom prostoru pronašao Pessinu, koji preciznim udarcem posprema loptu uz desnu vratnicu.

Na novo uzbuđenje smo morali čekati do 77. minute kad je Pašalić koji je u igru ušao minutu ranije pronašao Muriela za 0:3 Atalante.

Samo minutu kasnije vidjeli smo „uljeza“ drugog poluvremena, točnije jedini gol kojeg nisu kreirale zamjene. Akteri su bili Brunetta kao strijelac za Parmu i Brusi asistent.

Muriel je svoj drugi gol na utakmici zabio u 86. minuti za 1:4, da bi dvije minute kasnije dva igrača s klupe domaćeg sastava kreirala i završila akciju za 2:4, Sohm zabio, Pelle asistirao.

U samom finišu susreta točnije u 93. minuti točku na i ove neobične utakmice postavio je Miranchuk golom za 2:5, naravno pogađate i Rus je ušao u igru u nastavku.

Hellas Verona je na svom terenu remizirala s Torinom odigravši rezultatom 1:1, a nama je posebno bio zanimljiv taj dvoboj zbog debija za domaćine u Serie A donedavnog vratara Rijeke Ivora Pandura.

Domaćin je tokom cijelog susreta bio bolja momčad, no gosti su u 85. minuti preko Vojvode prvi stigli do vodstva. No, radost igrača Torina je trajala tek tri minute jer je Dimarco na asistenciju Barak zabio za konačnih 1:1.

Cagliari je slavio kod Beneventa rezultatom 1:3. Za goste su zabijali Lykogiannis u 1., Pavoletti u 64. i Joao Pedro u 93. minuti, dok je za domaćine utješni gol zabio Lapadula u 16. minuti.

U prvoj utakmici dana Genoa je kapitulirala kod kuće protiv Sassuola rezultatom 1:2.



Tagovi

Mario PašalićLuis MurielIvor Pandur

Ostale Vijesti