Marko Prpić/PIXSELL
Marko Prpić/PIXSELL

Ozljeda prsta upropastila mu je transfer, a stat će i njegov nevjerojatan niz

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 15:36

Nevjerojatan peh...

Kristian Kahlina došao je u Goricu 2016. godine u kolovozu, a u Rujnu je prvi put stao na gol za turopoljski klub. Do posljednje utakmice prvog dijela sezone, one protiv Hajduka, nanizao je nevjerojatnu 151. prvenstvenu utakmicu zaredom, međutim taj će niz nažalost stati kad se Goričani vrate s priprema u Medulinu na koje su otputovali jučer.

Goričkog prvoligaša na startu proljetnog dijela prvenstva u utorak očekuje Istra, četiri dana kasnije slijedi okršaj s Dinamom pa osam dana iza toga i drugi derbi s Rijekom, ali novi šef Siniša Oreščanin morat će se snaći bez pomoći najpouzdanijeg Goričana u zadnje četiri godine. Naime, ozljede tetive prsta lijeve ruke će sigurno propustiti okršaj s Istrom, a vrlo vjerojatno i ova dva nabrojana derbija.

"Nije da me to ne dira,“ rekao je Kristijan Kahlina za VGdanas.

"Normalno kako bih volio nastaviti taj niz, ali nisam rob navika. Kad tad je morao stati. Mislim da me neće biti prve dvije ili tri utakmice nastavka sezone, da ću imati još dodatnih tjedan ili dva pauze. Treniram cijelo vrijeme, trener mi tu izlazi u susret i dopušta mi da budem s igračima, dok golmanske treninge odrađujem s jednom rukom, koliko god mogu. Kad se vratim da mogu što prije konkurirati za prvu momčad i da ne izađem u potpunosti iz ritma."

Zamijenit će ga Ivan Banić koji je ovaj trenutak čekao od travnja prošle godine.

"Moj kolega je spreman, dobro trenira, zna da će dobiti svoju šansu, dobar je dečko i jako dobar golman. Želim mu svu sreću, a to je i zaslužio radom svih ovih mjeseci u klubu. Dočekao je svoju priliku da pokaže klubu kako mogu računati čvrsto na njega,“ podvukao je.

Inače, taj nesretni lom prsta je Kristijanu upropastila transfer težak, nagađa se, 400.000 eura koji je praktički bio pred zavšretkom. Nevjerojatan peh, čovjek je bio zdrav četiri godine i kad je dočekao priliku karijere, dogodila mu se ozljeda.


Tagovi

Kristijan Kahlina

Ostale Vijesti