MOLLY DARLINGTON/Action Images
MOLLY DARLINGTON/Action Images

Ostaje na Otoku: Alen Halilović pregovara s engleskim drugoligašem?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.08.21. | 09:32

Hrvatski igrač zapratio ih je i na Instagramu.

Nakon razlaza s Milanom, Alen Halilović prošlu je sezonu proveo na Otoku, u dresu drugoligaša Birminghama, u kojem već nekoliko sezona igra Ivan Šunjić, upisao je 17 nastupa zabivši pritom jedan, i to prilično lijep pogodak u 2:1 pobjedi svoje momčadi nad Queens Park Rangersom. No, Halilović je više od pola utakmica odigrao kao rezervist, ulazivši u igru s klupe za pričuve.

Birmingham mu nije produžio ugovor i bivši veliki talent zagrebačkog Dinama i Barcelone ostao je bez poslodavca. Oko Halilovića su se vezala brojna imena posljednjih mjeseci. Najbliži je bio Seriji A i turskoj Super ligi, stidljivo ga se spominjalo u kontekstu Dinama i Hajduka, a nešto manje stidljivije u kontekstu Rijeke. Iako je sezona počela Halilović je i dalje bez kluba.

A kao posljednja destinacija navodi se engleski drugoligaš Readeing. Tu vijest prenosi Birmingham Mail, a navodi se i kako je Halilović zapratio Reading na Instagramu i kako je trener Birminghama Lee Bowyer, koji je na tom mjestu zamijenio još jednog legendarnog nogometaša Aitora Karanku, izjavio kako Birmingham City sigurno neće vratiti Halilovića u svoje redove za predstojeću sezonu.

Nakon Dinama, Barcelone, Sporting Gijona, HSV-a, Las Palmasa, Milana, Standard Liegea, Heerenveena i Birminghama Halilović bi mograo dobiti i svoj 10. klub. Čovjek bi pomislio da se radi o igraču na zalazu karijere, a ne o 25-godišnjaku....


Tagovi

ChampionshipReadingBirmingham CityAlen Halilović

Ostale Vijesti