REUTERS/Jan Kruger
REUTERS/Jan Kruger

Opet u duštvu Origija? Dvije rezerve Liverpoola na meti Milana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.12.22. | 18:34

Drugoplasirana momčad Serie A traži pojačanja za nastavak sezone.

Posljednji je dan grupne faze Svjetskog prvenstva, čekaju se još svega dvije reprezentacije koje će koje će izboriti plasman u nokaut fazu, ali usprkos tome što su oči većine nogometnih fanatika uprte prema Kataru, to ne znači da se već sada neki klubovi ne bave transferima i potencijalnim pojačanjima svojih momčadi za proljetni dio sezone.

Nema koga Napoli nije oduševio u prvom dijelu sezone. Trenutno su prva momčad Serie A, drugoplasiranom Milanu bježe osam bodova, ali usprkos svemu Rossoneri neće odustati od borbe već na polovici sezone.

Calciomercato javlja kako u Milanu već neko vrijeme razmišljaju o pojačanjima za drugi dio sezone, a njihove informacije govore kako su posebno zainteresirani za dvojicom igrača Liverpoola - Nabyjem Keitom i Alexom Oxladeom-Chamberlainom.

Obojica igrača nemaju status prvotimaca u Liverpoolu, a budući da će uskoro ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Redsima, iz Milana će ih moći kontaktirati bez da prethodno dobiju zeleno svijetlo od Kloppa i ostatka društva.

Adli i Vranckx nisu oduševili ove jeseni, a budući da je dolazak Bellinghama izrazito nerealan, u Milanu su se odlučili ‘ganjati’ dva igrača koje bi mogli dovesti besplatno. Preciznije, ako bi se dogovorili s dvojcem iz Liverpoola, onda bi na Anfieldu tražili minimalnu odštetu da oni presele na San Siro već na zimu budući da bi na ljeto put Milana svakako preselili besplatno.

Podsjetimo, na početku sezone je u Milan baš iz Liverpoola kao slobodan igrač (istek ugovora) preselio Divock Origi, a po istom modelu sad bi Rossoneri doveli dvojicu veznjaka. Hoće li se to ostvariti, tek treba vidjeti, a budući da Calciomercato piše kako su neki razgovori već napravljeni, takav ishod ne bi trebalo odbaciti… (I.A.S.)


Tagovi

Divock OrigiAlex Oxlade-ChamberlainAlex Oxlade-ChamberlainNaby KeitaMilanLiverpoolZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti