Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Odradio suspenziju, u povratničkom nastupu razbio arkadu, a sad je potpisao novi ugovor: Ante Erceg u Puli još dvije godine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.05.23. | 20:30

Strijelac ovosezonskih devet pogodaka za Zeleno-žute uživa veliko povjerenje cijelog kluba

Ante Erceg potpisao je novi ugovor s Istrom 1961 do kraja sezone 24./25., objavili su iz kluba na službenim stranicama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iskusni Splićanin je ove sezone bio najbolji igrač Istrijana, ali je sezonu obilježio njegov crveni karton protiv Rijeke zbog kojeg je zaradio suspenziju od devet utakmica neigranja. Nakon što je odradio suspenziju, Erceg se vratio na zelene travnjake, i to baš protiv Rijeke na Rujevici gdje je njegova momčad odigrala veoma dobru utakmicu u kojoj su imali vodstvo do 90+7. minute. Erceg je u igru ušao umjesto Bakrara u 62.minuti, da bi mu onda u 79.minuti, nakon lakta u glavu kojeg mu je isporučio Dilaver, pukla arkada. Erceg je u završnici utakmice, kad je Rijeka zabila izjednačujući pogodak, bio prisiljen napustiti travnjak jer se rana otvorila.


Erceg je na početku sezone stigao u Pulu na poziv sportskog direktora Saše Bjelanovića nakon kratke i neuspješne episode u mađarskom Debrecenu, a ranije je u karijeri promijenio osam klubova. Najveći trag u karijeri ostavio je u dresu RNK Splita i Hajduka, a Bijeli su ga svojevremeno prodali u Shabab Al-Ahli za 1.5 milijuna eura.



Tagovi

Istra 1961Ante ErcegHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti