Odlične vijesti: Veznjak Chelseaja prebolio koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.03.20. | 07:15

Od ovog mladića se očekuju velike stvari...

Mladi krilni napadač Chelseaja ove je sezone napokon dobio „nešto ozbiljniju“ minutažu te je pokazao kako je pred njim blisatava budućnost.

On je ujedno i jedan od prvih „pozatih“ sportaša s Otoka koji se zarazio koronavirusom, ali je, na svu sreću, virus prebolio te je sada u potpunosti zdrav.

Ove je sezone u dresu Plavaca Hudson – Odoi skupio 23 nastupa, a Frank Lampard planira oko njega, Masona Mounta i Tammyja Abrahama izgraditi svoju momčad.

Dodajemo za kraj kako je 19-godišnji krilni napadač ugovorno vezan za Chelsea do ljeta 2024. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 35 milijuna eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Callum Hudson-Odoi

Ostale Vijesti