Odani Navas dobio zasluženu nagradu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.10.16. | 12:39

Novi ugovor, iako mu stari istječe tek 2020. godine.

Uspio je da Santiago Bernabeuu brzo zaboravi na Ikera Casillasa, iako on u Madridu neće nikada biti sasvim zaboravljen – trpio je dok je sa svih strana pljuštalo kako će David De Gea postati novi golman Real Madrida. Nije radio probleme niti kada je bio rezerva, niti kada su ga mediji selili u druge klubove, cijelo vrijeme je govorio da mu je 'kraljevski klub' jedina želja.

Keylor Navas će konačno niti nagrađen za vjernost. Marca u svom subotnjem izdanju navodi kako mu je uprava kluba već pripremila novi ugovor kojim će kostarikanskom čuvaru mreže plaća biti udvostručena. Sa 2.000.000 na 4.000.000 eura godišnje. Bez obzira na to što je Navasov aktualni ugovor vrijedio do 2020. godine. U Realu nisu morali žuriti, ali nakon svega što je napravio za klub, postali su svjesni da će boljeg i odanijeg teško pronaći, pa su se odlučili zahvaliti. I pronašli su najbolji mogući način.

Marca piše i kako je Navas imao i unosnije ponude. Dok je Real ljetos pokušavao dovesti De Geu, Manchester United je Navasu nudio čak 8.000.000 eura po sezoni, četiri puta više od onog što je tada imao u Madridu, ali opet je izabrao Real.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Keylor Navas

Ostale Vijesti