Novi skandal Brozovića: Divljao po bolnici, intervenirala policija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 17:09

Drugi eksces u manje od mjesec dana.

Marcelo Brozović napunio je talijanske medijske stupce novim skandalom. Nakon što je 11. srpnja u sitnim satima uhvaćen da je svojim Rolls Royce Cullinanom pod utjecajem alkohola prošao kroz crveno svjetlo, sada je napravio novi eksces.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Brozović je divljao u milanskoj bolnici San Carlo. Tamo je završio jer je njegov prijatelj ozlijedio nogu, a Epic Brozo je inzistirao da ga odmah prime. Pritom je odmah počeo galamiti, a spomenuti izvor tvrdi da se bolničkom osoblju učinilo da je bio pod utjecajem alkohola.

Stoga su iz bolnice pozvali policiju kako bi smirila hrvatskog reprezentativca, ali ih isprva nije poslušao te je nastavio s neugodnostima. Ipak, smirio se nakon što su mu zaprijetili da će snositi teže posljedice, nakon čega se smirio i ispričao lijeečnicima i pacijentima.

Drugi je to skandal u 20 dana za srebrnog Vatrenog. Za prvi je stigla „čestitka“ u vidu šestomjesečnog oduzimanja vozačke dozvole, dok ga je klub kaznio sa 100 tisuća eura. Kakva će sada kazna biti, ostaje za vidjeti, no svakako da će u budućnosti morati poraditi na svojem ponašanju van terena.

(foto: Action Images/Reuters)


Tagovi

Marcelo BrozovićEpic BrozoHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti