Novi format Lige prvaka ovo nikad nije doživio

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.08.20. | 11:45

Zadnji put se to dogodilo kad je Zvezda uzela Ušati trofej.

Lyon je prekjučer senzacionalno izbacio Manchester City te je tako polufinale Lige prvaka ostalo bez predstavnika Engleske, a prije toga i Italije te Španjolske. Tako će ovo natjecanje biti bez predstavnika tih zemalja prvi put od kad igra u ovom formatu i pod imenom Liga prvaka.

Posljednji put kad nije bilo predstavnika Serie A, Primere i Premier lige u samoj završnici dogodio se sad već davne 1991. godine u tadašnjem Kupu prvaka. Tada su u polufinalu igrali kasniji pobjednik beogradska Crvena zvezda i Bayern te Spartak iz Moskve i Marseille.

U ovogodišnjim polufinalima će se sastati PSG i RB Leipzig, koji igraju u utorak te dan kasnije Lyon i Bayern. Drugim riječima, u samoj završnici gledamo po dva predstavnika Ligue 1 i Bundeslige, a jedina poveznica sa završnicom iz 1991. godine je Bavarski gigant.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti