Nova ozljeda u PSG-u, Atalanti rastu izgledi za polufinale

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.08.20. | 19:42

Nakon što su ostali bez prvog napadača Parižanima je pod upitnikom i motor ekipe.

PSG - u kao da je sreća okrenula leđa. Nakon što se u finalu Kupa ozlijedio Kylian Mbappe te sigurno neće konkurirati za četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka protiv Atalante, danas iz Pariza stiže nova neugodna vijest o povredi sjajnog veznjaka Marca Verrattija.

Francuski mediji javljaju kako se Talijan ozlijedio na treningu te da je pod velikim upitnikom njegov nastup u četvrtfinalu Lige prvaka za sedam dana u Lisabonu. Verratti je važan kotačić u momčadi francuskog prvaka, što je dokazao i u finalu Liga kupa u pobjedi nad Lyonom kad je odnio titulu igrača utakmice.

PSG je slovio kao veliki favorit za ulazak među četiri najbolje momčadi Europe, no ozljedom Mbappea i sad Verrattija izgledi Atalante debelo rastu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Emmanuel Foudrot/Reuters)

 


Tagovi

Kylian MbappéMarco Verratti

Ostale Vijesti