Norwich senzacionalno svladao City

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.09.19. | 20:30

Hrabri domaćini uzeli puni plijen protiv favoriziranih gostiju.

Norwich je pobjedom nad Manchester Cityjem rezultatom 3:2 napravio veliko iznenađenje u petom kolu engleskog Premiershipa.

 

 

City je od početka utakmice pokušao nametnuti svoj stil igre i čim prije doći do vodstva, no domaćini u 18. minutim prvi dolaze do pogotka. Buendia je izveo korner i pogodio sjajno postavljenog Mcleana za 1:0 Norwicha.

Gosti su nakon gola nastavili pritiskati domaćina tražeći izjednačenje, ali u 28. minuti uslijedio je novi šok. Domaćini su odigrali brzi napad, sjajni Pukki je probio desnu stranu te nesebično uposlio Cantwella, koji je poslao loptu u praznu mrežu za nevjerojatnih 2:0.

U 34. minuti sudac je previdom igranja ruke propustio svirati jedanaesterac za domaću momčad, a gosti se u 45. minuti preko Aguera vraćaju u utakmicu. Bernardo Silva je sjajno ubacio s lijeve strane i pogodio na pet metara Argentinca, koji trzajem glave posprema loptu za 2:1.

Početkom drugog poluvremena obrana gostiju radi veliku pogrešku koju koriste domaćini i preko Pukkija povećavaju vodstvo na 3:1.

Građani su se iz šoka vratili tek u 89. minuti kad je Rodri lijepim udarcem s 20-tak metara matirao Krula za 3:2. Do kraja susreta City je stvorio par velikih prilika, no udarci Aguera, Gabriel Jesusa i Sterlinga nisu našli put do mreže domaćih i slavlje Norwicha moglo je započeti.

 

 

Kanarinci su tako nakon 18 godina pobijedili Manchester City na svom terenu i priredili nevjerojatno iznenađenje te nanijeli gostima prvi poraz sezone.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Sergio AgueroTeemu Pukki

Ostale Vijesti