Nisu dugo tražili: Dinamo zamjenu za Syllu pronašao u njegovom suigraču iz reprezentacije!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 21:36

Dinamo je pikirao novo možebitno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Nakon što je propao transfer Yacouba Sylle, kapetana Malija u redove Dinama, Modri su se okrenuli novim potencijalnim pojačanjima na deficitarnoj poziciji zadnjeg veznog, odnosno holdera kako ga se naziva.

>>KOMENTAR: Misli li Dinamo dovesti pojačanje?

Izgleda da nisu dugo tražili; kako Germanijak saznaje u Dinamu su već pikirali Tonga Doumbiju, Syllinog suigrača u reprezentaciji Malija! Doumbia je 27-godišnji holder francuskog Toulousea, u kojem je od ljeta 2014. godine. Rođen u Vernonu u Francuskoj, Doumbia je igrao za Chateauroux, Rennes te Valenciennes, a dvije je sezone proveo na posudbi u engleskom Wolverhamptonu. Za reprezentaciju Malija je od debija 2012. godine sakupio 18 nastupa bez golova.

Prošle sezone nastupio je u svega deset nastupa za Toulouse, pošto su mu se još krajem pretprošle sezone pojavili kronični problemi s leđima, što zasigurno ne bi smjelo promaknuti Dinamovoj liječničkoj službi. Cijena od milijun eura možda i nije toliki problem, ali jest činjenica da je zbog ozljede diska lani trebao ići i na operaciju, zbog čega ga nije bilo u sastavu gotovo pola godine, a u cijeloj je sezoni odigrao svega 475 minuta.

Bilo kako bilo, konačni sud će dati liječnici; je li Dinamo pronašao čovjeka za poziciju koja im je rak-rana?

(Foto: Action Images)


Tagovi

Tongo Doumbiaprijelazni rok

Ostale Vijesti