REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Nije u Sheratonu, ali je u Londonu: Perišić danas odrađuje liječnički pregled! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.05.22. | 12:24

Trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor.

Ivan Perišić nije se našao na reprezentativnom popisu za četiri predstojeće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u trećem izdanju Lige nacija zbog istegnuća medijalnog ligamenta. Ozljeda nije strašna, ali nije niti bezazlena te inače standardnih hrvatski reprezentativac mora mirovati kako ne bi došlo do pogoršanja ozljede.

"Od prvoga popisa nažalost otpao je Perišić zbog ozljede u klubu. Žao mi je, šteta, možda je od svih reprezentativaca bio i u najboljoj formi", rekao je na današnjoj konferenciji za medije Zlatko Dalić.

Ipak, ozljeda nije toliko teška da Perišić ne može u Londonu odraditi liječnički pregled i, ako sve prođe kako spada, potpisati dvogodišnji ugovor s Tottenhamom. Prema pisanju BBC-a, Perišić (33) danas će odraditi liječnički pregled, a onda i potpisati dvogodišnji ugovor za klub kojeg vodi Antonio Conte, talijanski trener koji je s Perišićem prošle sezone Interu donio naslov prvaka Italije nakon 11 godina čekanja.

Sky Sports je iza podneva na svom twitter profilu objavio i video Perišićeva dolaska:

Perišić će tako nakon sedam godina (uz jednu provedenu na posudbi u Bayernu) napustiti Inter za kojeg je u 254 utakmice zabio 55 golova i upisao 49 asistencija, od čega je 10 golova i devet asista zabilježio u prošloj sezoni.

Perišić je drugo Tottenhamovo pojačanje za iduću sezonu nakon što je već stigao bivši golman Southamptona Fraser Forster, također kao slobodni igrač.


Tagovi

Ivan PerišićTottenhamAntonio ConteInter

Ostale Vijesti