Atletico koristio kikseve Sportinga, RB Leipzig minimalno slavio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.04.18. | 23:01

Katastrofalne reakcije obrane Sportinga, nezanimljivo u Leipzigu.

 

Pao je prvi gol na četvrtfinalnim ogledima Europske lige. Atletico je poveo protiv Sportinga golom Kokea u 22. sekundi utakmice!

Sporting je imao terensku inicijativu nakon vodstva Atletica, prilike su propustili Dost i Martins, a do povećanja prednosti Atletico je došao nakon još jedna pogreške obrane. Mathieu je loše reagirao na proigravanje prema Griezmannu, točnije lopta mu se odbila od noge, a njegova sunarodnjak nije imao milosti i mirno je pogodio za 2:0 u 40. minuti.

Domaći su zaprijetili na otvaranju drugog poluvremena, Diego Costa je primio loptu u unutar šestnaesterca, ali je golman Sportinga odlično reagirao. Nakon toga utakmica postala dosta grublja, sudac Karasev je podijelio čak pet žutih kartona u drugih 45 minuta, a osim Costine većih prilika nije bilo. Atletico će na uzvrat u Lisabon s velikom prednošću i Sportingu će trebati daleko bolje izdanje ako žele u polufinale.

>11 pogodaka u dvije utakmice: Arsenal i Lazio na korak do polufinala (VIDEO)

U Leipzigu nismo vidjeli ništa zanimljivo u prvih pola sata, domaći RB je imao blagu terensku inicijativu, no najzanimljiviji detalji bili su žuti kartoni Laimera i Kamare. Domaći su do prednosti stigli golom Time Wernera u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a tih 50-ak sekundi do gola je bila „ludnica“. RB je izveo brzu kontru, Forsberg je povukao praktično od svog šestnaesterca i predao loptu Werneru kojemu je pomogla i jako loša reakcija Pelea, golmana Marseillea.

 

 

Drugo poluvrijeme je bilo nešto „življe“. Ocampos je promašio veliku priliku za goste u 56. minuti, ali to je sve što je vrijedno spomena iz drugog poluvremena ove prilično nezanimljive utakmice. Očekivali smo dosta više od dvije tako napadački moćne ekipe, a Nijemci mogu biti zadovoljniji jer nisu primili ni pogodak.

Rezultati četvrtfinala Europske lige:

RB Leipzig – O. Marseille 1:0

Atletico Madrid – Sporting 2:0

(FOTO: Action Images)


Tagovi

KokeAntoine GriezmannTimo Werner

Ostale Vijesti