Nezaustavljivi Liverpool protiv West Hama nastavio sa starim navikama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.01.20. | 22:39

Još jedan običan dan u uredu Jurgena Kloppa.

Liverpool je u zaostaloj utakmici 18. kola engleske Premier lige slavio kod West Hama rezultatom 0:2 te tako upisao 23. pobjedu u 24 utakmice.

Redsi su u prvom poluvremenu dominirali terenom, no ne dostajao je zadnji pas, a samim tim i velike prigode. Domaćini su se dobro branili, no u 34. minuti neopreznost obrane koštala ih je najstrože kazne. Dosta čudna situacija, sudac je dugo uz pomoć VAR-a proučavao situaciju, prvotno se mislilo da gleda start na Origiju, no presudilo je Ogbonino igranje rukom. Salah je preuzeo odgovornost i sigurnim udarcem matirao Fabianskog za 0:1.

Drugo poluvrijeme je ipak bilo nešto sadržajnije. Probudio se i domaćin te je preuzeo više odgovornosti u igri prema naprijed, no to im se osvetilo u 52. minuti. Nobel i Diop su izgubili loptu na protivničkoj polovici, što su iskoristili Redsi i jurnuli u kontru, Salah je sjajno vidio utrčalog Oxlade-Chamberlaina te ga uposlio dubinskom loptom, a brzonogi napadač je samo završio sjajnu školsku akciju svoje momčadi za pokazat će se konačnih 0:2.

Do kraja susreta smo vidjeli još par prilika s obje strane no rezultat se nije mijenjao, a Liverpool je pobjedom pobjegao prvom pratitelju na čak 19 bodova.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Alex Oxlade-ChamberlainMohamed Salah

Ostale Vijesti