Ne zadovoljava se Braithwaiteom: Barca za 50 milijuna želi hit-igrača Bundeslige

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.03.20. | 09:19

Ovaj Francuz je svojim igrama itekako navukao pozornost na sebe.

Barcelona se našla u problemima zimus kada se iznenadno ozlijedio Luis Suarez, glavna, a neki bi rekli i jedina prava ''devetka'' u ovom sastavu. Osim toga, u tim je trenucima Ousmane Dembélé već debelo muku mučio s ozljedama, u pravoj golgoti koja traje i do ovog trenutka.

Probali su čelni ljudi kluba ekspresno isposlovati transfer kojim bi se sanirala nastala rupa u prvom sastavu, spominjala su se mnoga zvjezdana imena, no bez uspjeha na kraju. Jedino što su uspjeli jest dovesti Danca Martina Braithwaitea iz Leganesa u transferu kojim su čak i nešto probili prelazni rok.

Ipak, svakom je jasno da on ne može biti trajno rješenje i da će na Nou Campu tražiti druga, da se ne lažemo, ona kvalitetnija. Alassane Plea 27-godišnji je Francuz iz ''uskrsnule'' Borussije Mönchengladbach te jedan od razloga zašto se ovaj klub do prestanka utakmica Bundeslige borila za sâm vrh.

 

 

Autorom je osam golova i sedam asistencija ove krnje prvenstvene sezone, a njemački Bild svjedoči kako je on, uz Lautara Martineza i Pierre-Emericka Aubameyanga, glavna meta peterostrukog prvaka Europe za poziciju centralnog napadača. Spremni su platiti 50 milijuna eura koliko Nijemci traže, no oni pak u ovim trenucima nevoljko ulaze u pregovore, što je potvrdio sportski direktor kluba iz Mönchengladbacha, Max Eberl. Barem dok traje trenutna situacija u sportskom svijetu.

Štoviše, otkriva se da je Plea bio, uz Rodriga Morena, jedan od napadača koje je Barca pokušala dovesti u siječnju, no ni tada nije bilo ništa od tog posla. 2018. u ljeto je došao iz Nice za 18 milijuna eura, a igrao je i za Auxerre i Lyon, u kojem je potekao kao igrač. Službena vrijednost po Transfermarktu mu je 30 milijuna eura, a ugovor ga za trenutni klub veže do ljeta 2023.

Što Francuz može, pogledajte u ovom video isječku:

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiBarcelonaBorussia MönchengladbachAlassane PleaMartin Braithwaite

Ostale Vijesti