Napoli od sljedeće sezone na hrvatski pogon

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.08.20. | 19:34

Talijanski i njemački mediji pišu o zanimanju napuljskog kluba za Vatreni dvojac.

Njemački i talijanski mediji raspisali su se o mogućim transferima dvojice hrvatskih reprezentativaca u Napoli. Josip Brekalo navodno će put Napulja iz Wolfsburga, piše Kicker, dok će Nikola Vlašić prema navodima talijanske Gazzette ondje prijeći nakon dvije sezone provedene u CSKA Moskvi.

Nisu to iznenađujuće vijesti, o njima se piše već neko vrijeme, No, kad to prenesu tako renomirani i dobro informirani mediji znači da u tome ima nešto.

Nijemci pišu kako su pregovori Napolija i Wolfsburga pri samom kraju te kako bi Brekalo trebao put Napulja za 23 milijuna eura. Krilni napadač je prošle sezone za Vukove odirao 41 utakmicu, zabio sedam golova te pridodao isto toliko asistencija.

S druge strane, Gazzetta dello Sport piše kako je Napoli bacio oko na Nikolu Vlašića, kojeg opisuju kao jednog od najperspektivnijih mladih igrača Europe. CSKA bi na Vlašiću mogao zaraditi  oko 22 milijuna eura plus određeni bonusi koji bi tu cifru podignuli. Bivši igrač hajduka je prošle sezone odigrao 38 utakmica u kojima je zabio 13 golova i podijelio sedam asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Igor Soban/PIXSELL)

 


Tagovi

Nikola VlašićJosip Brekalotransferi

Ostale Vijesti