Action Images via Reuters/Craig Brough
Action Images via Reuters/Craig Brough

Napadačka ikona Liverpoola preuzima privremeno klupu ženske ekipe Leicestera

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 16:03

Dosadašnji trener i stožer otišli su iz kluba uslijed lošijih rezultata

Žensku momčad Leicestera napušta dosadašnji trener Jonathan Morgan s kojim su osvojili naslov prvaka u Championshipu i izborili Super ligu.  Dobri rezultati iz druge lige nisu se nastavili, već je ženska momčad Leicestera upisala osam poraza u isto toliko utakmica čime su čvrsto na dnu prve lige.

Morgan je vodio žensku momčad Leicestera od sezone 2014./15. i doveo ekipu do najviše razine ženskog nogometa u Engleskoj. Potpisao je u srpnju i novi ugovor, a bio je i proglašen za najboljeg trenera Championshipa. S njim klub napušta i stožer koji su činili pomoćnik Michael Makoni trenerica prve momčadi Holly Morgan.

Klupu će privremeno preuzeti legendarni napadač Liverpoola Emile Heskey, ali i Leicestera u kojem je poslije Redsa upisao najviše nastupa. Leicester je njegov matični klub iz kojeg ga je Liverpool kupio 2000. godine za 16.5 milijuna eura, a za njih je odigrao 142 nastupa i zabio 35 golova. Za Englesku je nastupio 62 puta i zabio sedam golova.

Pripremat će momčad 5. prosinca protiv Manchester Uniteda, a sedam dana kasnije slijedi gostovanje protiv vodeće ženske ekipe Arsenala.


Tagovi

Emile Heskey

Ostale Vijesti