Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Najpoznatiji svjetski ‘insajder’ za transfere: Cityjeva ponuda za Vuškovića je 12 milijuna eura, ali tu je i PSG

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.04.23. | 13:30

U utrku za draguljom Hajduka ušli su i neki drugi klubovi iz Premier lige

I kad propusti utakmicu, Luka Vušković ne napušta naslovnice stranih sportskih medija. Fabrizio Romano se ponovno ‘raspisao’ na temu talentiranog Hrvata, s tim da sada navodi kako Hajduk ne gleda više samo prema Cityju i PSG-u kao potencijalnim klubovima gdje bi prodali najvrjedniji eksponat svoje svlačionice.

Romano piše kako Manchester City nudi 12 milijuna eura te da PSG ostaje zainteresiran, ali sada dodaje kako su se u utrku za stasitim braničem uključili i neki drugi klubovi iz Premier lige. Imena istih ne navodi, ali jasno je da je riječ o onim ‘najvećima’.

Podsjetimo, Chelsea je ove godine na ulazne transfere potrošio više od 600 milijuna eura što jasno sugerira da njima novac nije problem, a budući da su ranije u prošlosti iz Hrvatske dovodili Mateja Delača, Stipu Pericu i Marija Pašalića, ne bi bilo čudno da se sada zainteresiraju i za mlađim Vuškovićem.


Naravno, tu su i Tottenham, Arsenal, Manchester United, čak i Newcastle, ali Romano nije otkrio koji su to ‘drugi klubovi’ iz Premier lige zainteresirani za Vuškovićem.

U svakom slučaju, dojam je da će se Bijeli teško othrvati bogatim ponudama koje bi ovog ljeta mogle doći na njihovu adresu za Luku Vuškovića. City, PSG ili netko treći, tek treba vidjeti, ali jasno je da će Hajduk svojeg talenta prodati u neki od najvećih svjetskih klubova. (rv)



Tagovi

Fabrizio RomanoLuka VuškovićHajdukLjetni prijelazni rokManchester CityParis Saint-Germain

Ostale Vijesti