Može li se ovaj napadač dokazati u Premiershipu?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.07.14. | 17:01

Napadač novopečenog povratnika u premierligaško društvo Leicester Citya David Nugent željan je dokazivanja u Premiershipu, a kako kaže, pogotovo pred onima koji sumnjaju u njega i njegove mogućnosti...

29-godišnji napadač prošlog je mjeseca potpisao novi dvogodišnji ugovor sa 'Lisicama' koje je prošle sezone odveo do naslova u Championshipu i povratka u prvu ligu, zabivši 20 golova u 44 utakmice.

Mnogo je ljudi kojima treba dokazati da su u krivom, ali mislim da mogu doći na razinu Premiershipa. Tamo mogu postizati golove koji će nas držati 'u igri i koji će ostvariti naše ciljeve“.

Nugent smatra da je zaslužio barem trogodišnji ugovor sa Leicesterom.

„Mislim da sam zaslužio mnogo više, a vjerujem da to misle i navijači. Želio sam potpisati na tri godine. Nadam se da ću, ako budem efikasan pred golom protivnika, moći ponovno pregovarati oko ugovora i duže ostati ovdje jer mi je zbilja lijepo“, kaže Nugent.

U redove Portsmoutha stigao je kao unosan transfer 2007. godine iz Prestona za nešto manje od osam milijuna eura, ali nije uspio opravdati uloženo te je 2009. doveden u Burnley na posudbu za koji je u 30 utakmica postigao šest golova. Zabilježio je  i jedan nastup za englesku reprezentaciju.

"Nakon prijelaza u Portsmouth za velike novce, ipak tamo nisam bio previše uspješan. Ponekad ti jednostavno neki klub ne odgovara, a mislim da Portsmouth nije bio za mene“.

Uslijedila je posudba.

„Preselio sam se u Burnley, odigrao 30 utakmica u Premiershipu i iako smo ispali iz lige, dobio sam nevjerojatno iskustvo i znam što me sada čeka“, zaključuje napadač 'Lisica', koje su se osvajanjem Championshipa prošle sezone, vratile u elitni razred engleskog nogometa, u kojem su posljednji put igrale u sezoni 2003/2004.


Tagovi

LeicesterDavid NugentBurnley

Ostale Vijesti