Sanjin Strukic / Pixsell
Sanjin Strukic / Pixsell

Moniz uoči gostovanja u Gorici: "U Hrvatskoj je svaka utakmica 50-50, ali smo sposobni ukrasti bodove u Velikoj Gorici"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 20:18

Nizozemac je najavio ogled protiv momčadi koja je trenutno u potrazi za glavnim trenerom nakon što je Sopić preselio na Rujevicu

Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 20 sati snage odmjeriti s Goricom u sklopu šestog kola Hrvatske nogometne lige. Susret momčadi koje trenutno imaju po pet bodova na prvenstvenoj ljestvici najavio je trener koprivničke momčadi Ricardo Moniz.

 Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Iskustvo u prvih pet utakmica naučilo me da je svaka utakmica u Hrvatskoj 50-50. Sve momčadi žele igrati nogomet. Šestice traže igru, krila ulaze u sredinu, bekovi se dižu visoko, igrači su kreativni i brzi.. Takvi su i naši, a ono što moramo dodatno popraviti je igra u obrani i obrambeno liderstvo. Polako se igrači vraćaju od ozljeda tako da sutra neću moći računati samo na Božića, Caimacova i Pllanu. Gorica je u Osijeku pokazala da se radi o izrazito kvalitetnoj momčadi. Došla je u problem trenera odlaskom gospodina Sopića, ali takve situacije mogu i pozitivno djelovati na momčad."

Ono što će tražiti iz ovog susreta, su sva tri boda.

"Ne bi me zadovoljila samo dobra prezentacija sutra. Igramo zbog bodova, a rezultat je ono što nam donosi vrijeme koje nam još uvijek treba da bismo stigli do razine na kojoj želimo biti. Ako zadržimo efikasnost koju smo imali do sada i podignemo razinu obrambene odgovornosti, sposobni smo ukrasti bodove u Velikoj Gorici".

Susret u Velikoj Gorici počinje u 20 sati.




Tagovi

Slaven BelupoRicardo MonizHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti