REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Modriću ovacije, on i Kroos su kao vino, a Opta ističe: "Od ostalih vijesti, voda je mokra"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.04.23. | 23:26

Nova sjajna prezentacija hrvatskog čarobnjaka.

Real Madrid u prvoj je četvrtfinalnoj utakmici pobijedio Chelsea 2:0 golovima Karima Benzeme i Marca Asensija. Još jednu sjajnu utakmicu za aktualnog prvaka Europe odigrao je Luka Modrić, kojeg je u 81. minuti zamijenio Dani Ceballos.


Kapetan Vatrenih ispraćen je zasluženim ovacijama madridske publike, a statistika s večerašnje utakmice u potpunosti im daje za pravo.

Naime, Modrić je na utakmici imao 74 dodavanja, od čega samo četiri kriva, što daje nevjerojatnu brojku od 95% točnih dodavanja. I to protiv vezne linije u kojoj ga pritišću N'Golo Kante, Mateo Kovačić i Enzo Fernandez.

Kako to često biva na utakmicama Kraljevskog kluba, Modrić je najviše dodavanja razmijenio sa svojim neizostavnim partnerom u sredini terena - Tonijem Kroosom. Teče im deveta sezona u kojoj igraju zajedno, poznaju se savršeno i vjerojatno bi se i vezanih očiju pronašli na terenu. Popularna Opta je tako izdvojila statistiku kako je najčešća kombinacija Realovih dodavanja bila od Kroosa za Modrića, čak 18 puta. Druga najčešća - Modrić za Kroosa i to u 14 navrata. Iz Opte su šaljivo dodali kako od ostalih vijesti mogu izdvojiti da je voda mokra. I doista, nakon ovakve prezentacije legendi Real Madrida, njihova tvrdnja "pije vodu". (I.M.)




Tagovi

Liga prvakaLuka ModrićToni Kroos

Ostale Vijesti