Mladog napadača Freiburga ne zanimaju ni Lampard ni Chelsea, njegova želja je La Liga

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.04.20. | 10:44

Je li moguće da netko tko igra u Freiburgu odbija potencijalni transfer u Chelsea?

Freiburg je navodono voljan pustiti svoju mladu zvijezdu za 15 milijuna funti, ali njega, iako je interes Chelseaja i više nego ozbiljan, ne zanima ništa drugo osim Bundeslige i La Lige.

Kada je riječ o njemačkom nogometu, samo su klubovi koji imaju ambicije za naslov prvaka u stanju kupiti napadača za takav iznos. S druge strane, klubovi iz drugog ranga engleskog nogometa rade i puno veće transfere pa je zato puno jasnije zašto bi čelnici Freiburga najviše voljeli da se priča s Plavcima dodatno „zakuha“.

Karijera ovog mladića rapidno je rasla sve do kvalifikacijske utakmice za Euro U-21 kada je teško ozlijedo svoj gležanj protiv Bjelorusije.

Iako su mnogi očekivali oporavak koji će potrajati čak i do pola godine, Waldschmidt se ranije od očekivanog vratio treninzima te je pokazao kako nije jedan od onih igrača koje će jedna ozbiljnija ozljeda pokolebati u nastojanju da ostvari veliku karijeru.

Ovaj mladić je ugovorno vezan s Freiburgom do ljeta 2022. godine, a to bi u prijevodu značilo da ga njemački prvoligaš neće prodavati ovog ljeta pod svaku cijenu. Ipak, Chelsea je već sada zagrizao, a koliko je to jako, vidjet ćemo u narednim tjednima. Igračeva želja je La Liga, ali poziv Chelseaja i Franka Lamparda... Voljeli bismo vidjeti da tome kaže „ne“...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Gian-Luca WaldschmidtFrank LampardChelsea

Ostale Vijesti