REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Mister Rino uskoro preuzima Šišmiše, čeka se službena potvrda

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 10:59

Prošlu sezonu proveo je u 'aktivnom odmoru', a posljednji angažman imao je na klupi Napolija.

Prava ikona talijanskog nogometa i bivši igrač koji bi preplašio i one 'neustrašive', Rino Gattuso, nakon godine dana 'aktivnog odmora' uskoro bi trebao postati novi trener Valencije.

Mister Rino je posljednji angažman imao u Napulju s kojim je u sezoni 19/20. osvojio Coppa Italiju, a prošle godine bio je u statusu slobodnog trenera. Iako ga se tokom sezone nerijetko povezivalo s brojim klubovima, kako iz Italije, tako i s onima van Čizme, Rino nije 'zagrizao' već je odlučio na ljeto krenuti u novu avanturu. Interesa za njegovim uslugama ne nedostaje, dobre rezultate ostvario je na klupama Milana i Napolija, a sad bi prema svemu sudeći trebao postati novi trener Valencije.

Preciznije, španjolski i talijanski mediji javljaju kako je 'sve gotovo' te da se samo čeka službena potvrda.

Valencia je prošlu sezonu okončala na 9. mjestu, a Gattusov dolazak u klub je samo pitanje dana. S njim bi put Pirineja trebali Gigi Riccio, Valerio Fiori, Bruno Dominici, Dino Tenderini, Francesco Sarlo i Marco Sangermani koji će činiti njegov stručni stožer.

Rino bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor (uz opciju za treću godinu), a talijanski mediji javljaju kako bi trebao zarađivati dva milijuna eura po sezoni.


Tagovi

Gennaro GattusoValencia

Ostale Vijesti