Josip Regović/PIXSELL
Josip Regović/PIXSELL

Mislav Karoglan: "Prevelik smo klub da nam se dogodi onakav ulazak u drugo poluvrijeme"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 20:06

Trener Hajduka bio je oduševljen izvedbom svoje momčadi protiv Gorice u prvom dijelu, nešto manje u nastavku

Trener Hajduka Mislav Karoglan nije skrivao zadovoljstvo načinom na koji je njegova momčad prošla kroz Turopolje i osvojila nova tri boda u napetoj utrci za naslov prvaka Hrvatske. Istaknuo je dobar ulazak u utakmicu i prvo poluvrijeme u cijelosti za razliku od onog drugog.

"Mislim da smo dobro igrali prvo poluvrijeme. Bez stresa. Ono drugo… Velik smo klub da bi tako pristupali. Solidna pobjeda za nas i okrećemo se Lokomotivi”, rekao je trener Hajduka u uvodu. Otkrio je kako je Šarliju htio sačuvati pa ga je izvadio, te da je Krovinović već neko vrijeme na visokoj razini.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“To se od njega očekuje jer bez kvalitetnog veznog reda ne možemo biti kompetitivni. Bez njega, Sigura, Pukštasa… Znali smo tu patiti, ali vjerujem da su to momci koji moraju povući. Na nekim pozicijama smo preduboki, ali u centralnoj zoni moramo povući. Veseli me forma Krovinovića”.

Karoglan je otkrio kako je Benrahoua u momčad gurnuo dobar rad na treninzima, baš kao i Kalika.

“Nisam bio zadovoljan i to sam mu rekao. Na visokoj je razini trenirao. I to je poruka svima. Imaš trening da se pokažeš”

Je l' očekivao teži posao?

“Ovo je proces. Puno je otegotnih okolnosti. Neke stvari koje nam se dešavaju… Laszlo dobije udarac sinoć i danas ne može. Stalno ostajemo bez ljudi. Kad smo logičniji u nekim stvarima igra je bolja. Prave stvari traju duže nego što mi imamo vremena. To je proces. U HNL je puno menadžeriranja i to mi se kao treneru pomalo i gadi”.

Hajduk igra bolje vani nego kod kuće…

“Moramo to promijeniti. Na dobrim smo prosjecima vani kroz cijelu godinu. To je dio koji tražimo kod kuće…”.

Formula za nastavak?

“Predanost na treningu i životu i sve ti se vrati”, zaključio je trener Hajduka.




Tagovi

Mislav KaroglanHajdukHNK GoricaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti