Action Images
Action Images

Messi poludio: Najprije Griezmann, a sad poreznici...

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 11:07

Argentinac nikako na zelenu granu...

Lionela Messija dočekali su problemi tamo gdje ih je i ostavio kad je polijetao s El Prata na okupljanje argentinske reprezentacije, naime, po slijetanju dočekali su ga porezni inspektori i naredili mu da mora platiti carinu.

To je samo prelilo čašu nervoznom Argentincu koji je na okupljanu reprezentacije morao čitati komentare agenta Antoinea Griezmanna koji ga je optužio za probleme koje je njegov štićenik imao po dolasku u Barcelonu.

On tvrdi kako Messi dijeli svlačionicu Barce na one koji su s njim i one koji su protiv...

„Antoine je u klub stigao s problemima i ušao u svlačionicu koju kontrolira Lionel Messi. Njemu se nije sviđao dolazak mog štićenika i natjerao ga je da to osjeti. On terorizira cijelu svlačionicu, ili ste s njim ili ste protiv njega,“ ispričao je Griezmannov agent.

Messi nije bio sretan kad je to pročitao i komentirao je taj incident čim je sletio u Kataloniju:

„Umoran sam već lagano od toga da sam ja kriv za sve,“ ali to mu nije ni izbliza tako diglo živce kao dobrodošlica u zračnoj luci.

„Poslije leta od 15 sati, naletim na poreznu inspekciju. Ne mogu vjerovati,“ poludio je Messi.

Messi je pokušao pobjeći iz kluba jesenas zbog lošeg odnosa s predsjednikom, na koncu je ostao još godinu dana, a otišao je problematični Bartomeu, no ni rošada u upravi nije oraspoložila argentinsku zvijezdu, koja po svemu sudeći igra zadnju sezonu u Barci.


Tagovi

Lionel MessiAntoine Griezmann

Ostale Vijesti