Mertens prelomio i odlazi iz Napolija, tri engleska giganta žele ga u svojim redovima

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 10:19

Sjajni napadač će biti jedna od najpoželjnijih meta tijekom ljeta.

Dugo se lomio Dries Mertens oko ostanka ili odlaska iz Napolija. Belgijac je tijekom sezone došao u nemilost predsjednika Aurelija de Laurentiisa. Razlog je naravno pobuna igrača koju su predvodili on i Lorenzo Insigne, a kao šlag na tortu bila je i činjenica da mu ugovor ističe po završetku aktualne sezone.

Prije nešto više od mjesec dana činilo se kako će ipak pronaći zajednički jezik s upravom kluba. Tada je Sky Sports prenio kako su dovorili trogodišnji ugovor vrijedan 4,5 milijuna eura po sezoni, ali od svega ipak neće biti ništa. Belgijski reprzentativac i definitivno je odbio Napoli te će napustiti klub kao slobodan igrač.

No, kako piše La Gazzetta dello Sport Mertens neće imati problema da pronađe novi klub i karijeru će vjerovatno nastaviti u Engleskoj. Za njega su interes pokazali Arsenal, Chelsea i Manchester United i bit će zanimljivo vidjeti koga će on na kraju izabrati.

Mertens je ove sezone u 29 utakmica zabio 12 golova i dodao šest asistencija, a ukupno je za Napoli odigrao 311 utakmica, upisao 121 pogodak i 73 asistencije. Na jug Italije stigao je sada već davne 2013. godine za malo manje od 9,5 milijuna eura iz PSV-a.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Dries Mertens

Ostale Vijesti