Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Menalo, Ivanušec i Mišić složni: U London idemo po prolaz, nećemo se zadovoljiti Konferencijskom ligom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.11.21. | 20:38

Dinamo je u prvom poluvremenu bio bolji, a onda je pao.

Dinamo nije uspio svladati Genk na Maksimiru, utakmica je završila 1:1. Plavi su tako izborili Konferencijsku ligu, ali za nokautfazu Europske lige moraju izboriti bod u Londonu, ili se nadati kiksu Genka protiv Rapida na domaćem terenu.

Jedini pogodak za Dinamo na utakmici zabio je Luka Menalo.

Odigrali smo jako dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme, dobro smo se pripremili, znali smo da će stajati visoko, a onda smo u zadnjoj sekundi prvog dijela primili gol. Ništa još nije izgubljeno, igra nam bod u Londonu u koji idemo popraviti stvari iz ove utakmice", rekao je Menalo, a izjavu je dao i njegov imenjak Ivanušec iza kojega je također dobra utakmica.

"Očekivano teška utakmica, znali smo da su tehnički dobri na lopti. Ponovno smo odigrali dobro, ali nikako da dođe pobjeda. Ostaje žal jer nismo osigurali europsko proljeće. Možemo biti optimistični zbog naše igre, no i dalje se mučimo s realizacijom. To moramo popraviti. Genk je jako dobra momčad, dobra na lopti, pitalo se nešto i njih danas. Pred nama je sada 90 minuta u Londonu, no sada smo fokusirani samo na Šibenik".

Za kraj, izjavu je dao i Josip Mišić:

"Iza nas je jedna jako teška utakmica. Dominirali smo prvo poluvrijeme, a onda primili gol. U posljednje vrijeme iz svake prve prilike na utakmici primimo gol. U nastavku smo pokušavali, ali smo se ispuhali, na kraju su oni bili bliže pobjedi. Ostaje na kraju žal. Imamo sada 90 minuta da dođemo do drugog kruga Europske lige. Nećemo se zadovoljiti Konferencijskom".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoGenkEuropska ligaJosip MišićLuka IvanušecLuka Menalo

Ostale Vijesti