McLaren dobio pojačanje u napadu, traži igrače iz Chelsea i Spursa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.08.14. | 14:04

Samo tjedan dana prije početka natjecanja u Championshipu, drugom engleskom ligaškom rangu, trener Derby Countyja Steve McLaren vapi za pojačanjima jer smatra da mu momčad ne može odgovoriti žestokom ligaškom ritmu.

„Definitivno trebamo dovesti nekoliko igrača jer smo tanki na par pozicija“, rekao je McLaren za Derby Telegraph.

Prvi korak prema jačanju momčadi uprava Derbyja je napravila angažmanom 27-godišnjeg napadača Leona Besta. On je došao na jednogodišnju posudbu iz Blackburna gdje se u protekle dvije sezone, koliko je u klubu, nije naigrao. Prošle polusezone Blackburn ga je posudio Sheffield Wednesdayju gdje je Best odigrao 15 utakmica i postigao 4 gola. Best je i povremeni reprezentativac Irske, a ubilježio je 7 nastupa za nacionalnu vrstu.

McLaren osim ovog, očekuje još pojačanja, prvenstvo u obrani, a glavni cilj mu je dovođenje na posudbu nekoliko mladih igrača iz najvećih premierligaških klubova. Na meti su mu Nathan Ake iz Chelsea i Tom Caroll iz Tottenhama.

„Još uvijek pokušavamo poboljšati našu momčad kako bi ponovili prošlogodišnji uspjeh kada smo osvojili 3. mjesto, ali na žalost nismo izborili plasman u Premiership. Mnogi prvoligaški klubovi još uvijek nisu odlučili posuditi svoje mlade igrače pa čekamo da se to dogodi. Ne treba biti zabrinut, još je puno vremena pred nama za dovođenje novih igrača. Čak i kada se završi prijelazni rok 1. rujna još uvijek ćemo moći igrače dovoditi na posudbu“, istaknuo je McLaren.

(Foto: Action Images) 


Tagovi

Derby County

Ostale Vijesti