Marca: Barcelona dovodi igrača kojem Real nije dao pravu šansu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.04.20. | 08:00

Hoće li Nou Camp biti mjesto sreće za njega?

Posljednjih dana imamo dojam kao da se u svijetu nogometa ništa nije promijenilo, barem ako gledamo transfer priče. Naime, kako se ljeto približava, samim time i prijelazni rok, sve je više tračeva s transfer tržnice, čak i više nego prijašnjih godina. Pripisat ćemo to pauzi od igranja uzrokovanoj koronavirusom, ali svakako da dobro dođe da nam u ovo sušno sportsko doba ne zaboravimo na najvažniju sporednu stvar na svijetu. 

Najnovija priča dolazi nam iz Katalonije, gdje Barcelona traži pojačanje na lijevoj strani. Naime, Jordi Alba polako ulazi u pozne godine, dok prošloljetno pojačanje iz Betisa - Junior Firpo - nije zadovoljio ukuse struke na Camp Nou. Stoga su naciljali novu metu - Thea Hernandeza. 

Ovaj 23-godišnjak je sa 16 godina došao u Atletico Madrid, ali tamo nikada nije stigao dobiti pravu priliku jer ga u ljeto 2017. Real kupuje za 24 milijuna eura. No, osim u prvoj sezoni s Kraljevskim klubom kada je upisao 23 nastupa uz tri asistencije, niti Santiago Bernabeu nije bio mjesto sreće za Thea. 

Real ga je poslao na posudbu u Sociedad, da bi ga nakon odlične sezone kupio Milan za 20 milijuna eura. To se ispostavilo kao jedna od rijetkih dobrih kupovina Rossonera zadnjih godina, pa je Hernandez ove sezone skupio 25 nastupa, zabio čak šest golova i za dva još asistirao. 

Kako je danass prenijela Marca, Barcelona vidi Thea kao jednu od opcija za lijevi bek. Pored njega, navodno su zainteresirani za Raphaela Guerreira, koji bi koštao oko 25 milijuna eura. Theo bi bio znatno skuplji, Milan će tražiti oko 40 milijuna eura, a ostaje za vidjeti jesu li voljni spustiti cijenu zbog nadolazeće krize. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Theo Hernandez

Ostale Vijesti