Managua na ispitu sezone, Esteli brani solidnu prednost

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 14:03

U Nikaragvi prvenstvo je došlo do samog kraja, uzvratne polufinalne utakmice će odrediti finaliste.

Nikaragva je jedna o rijetkih zemalja koja se odupire globalnoj pošasti te igraju svoje nogometno prvenstvo, koje je došlo do samog finiša. Danas u na rasporedu uzvratne utakmice polufinalne serije, gdje svoje mjesto u finalu traži aktualni prvak Managua protiv neugodnog Ferrettija, kao i Esteli protiv Diriangena.

NOGOMETNI TIP |03:00| Real Esteli – Dirangen

Esteli je dobio prvi polufinalni dvoboj kao gost rezultatom 0:1 te je u velikoj prilici pred svojom publikom osigurati veliko finale nikaragvanske lige. U dobroj su formi u nizu od pet utakmica bez poraza. Očekuje nas tvrda utakmica bez puno prilika. Gosti zasigurno neće jurnuti na gol domaćina, no u jednom trenutku će morati stisnuti gas. Zadnja dva međusobna susreta na ovom stadionu završila su bez golova, a s obzirom na situaciju domaćini ne bi imali ništa protiv ponavljanja povijesti.

NOGOMETNI TIP|04:00| Managua – Ferretti

Aktualni prvak Managua i Ferretti odigrali su bez golova u prvoj utakmici polufinala nikaragvanskog prvenstva. Managua je regularni dio završila na prvom mjestu, postigli su najviše golova, a izgubili samo dva susreta. Ferretti se sjajnom završnicom dokopao četvrtog mjesta te su se kroz čeetvrtfinale izborili za ovaj dvomeč. U prvom susretu su ostvarili solidan rezultat pred uzvrat, no zasigurno im ne ide u prilog što današnje rivale nisu pobijedili zadnjih pet susreta, kao i loša igra na gostovanju i tek jedna pobjeda i četiri poraza na zadnjih pet utakmica.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti