Mamić o tri sramotna srednja prsta Machada: Grozno je to što je napravio

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.07.15. | 09:39

Lako je moguće kako smo Machada gledali posljednji put u modrom dresu.

Osim loše igre Dinama, publika na Maksimiru počašćena je i 'srednjacima' njihovog veznjaka Machada.

Portugalac je odigrao loš susret, a glavni strateg Dinama Zoran Mamić vadi ga iz igre u 65. minuti. Umjesto njega na teren šalje Roga, zagrebačka publika Portugalca časti zvižducima, a ovaj im je u tri navrata uzvraća – srednjim prstom!

Dakako, to nije moglo promaknuti glavnom sucu utakmice Sergeu Gumiennyju koji mu na klupi na pričuve pokazuje crveni karton. Machado je s ironičnim gestama nastavio tijekom odlaska u svlačionicu, a bit će zanimljivo vidjeti kakvu mu je kaznu pripremio glavni čovjek Dinama Zdravko Mamić.

„Ne želim odmah nakon ovako važne utakmice donositi odluke o kaznama, već želim prespavati i hladne glave promisliti. Bio sam koncentriran na teren i nisam dobro ni vidio ono što se desilo. Moram razgovarati s onima koji su vidjeli bolje. Nisam rekao ni da ćemo rpijeći preko toga ni da ćemo ga kazniti. Ipak, to što je napravio je grozno“, poručio je Zoran Mamić.

Trener Dinama osvrnuo se i na sam susret protiv Moldea.

"Bila je to teška i tvrda europska utakmica u kojoj su oni dobro stajali i nije ih bilo lako probiti. Imali smo dosta situacija koje nismo dobro razigrali na 30 metara od gola gdje nam je danas falio Pjaca koji nije bio na nivou zadnjih utakmica, ali ne može ni on uvijek biti najbolji. Dinamo će ići u Molde na pobjedu, igrat ćemo otvoreno i napadački te sam siguran u konačno slavalje. Vjerujem u ovu momčad“, zaključio je.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Dinamo ZagrebMoldeZoran Mamić

Ostale Vijesti