Suspendirani Machado se ispričao za sramotni ispad: Nisam stroj, želio sam samo zabiti tati za rođendan

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.07.15. | 18:08

Paulo Machado je dan pokazivanja srednjeg prsta navijačima Dinama na utakmici protiv Moldea na Maksimiru putem Facebooka objavio podulje pismo isprike u kojem je naveo kako mu je žao zbog toga što se dogodilo.

Machado je podsjetimo, zbog loše igre dobio zvižduke s maksimirskih tribina, a Portugalac je na njih odgovorio ružnom gestom - pokazujući srednji prst i to čak tri puta. Uvrede navijačima zbog kojih je čak i zaradio crveni karton nisu prošle nezapaženo pa je modri veznjak do daljnjega udaljen iz prve momčadi Dinama, a nije isključeno i da će biti potjeran iz Maksimira jer je trener Zoran Mamić nakon dvoboja izjavio kako je vjerojatno odigrao posljednju utakmicu za Dinamo.

Mamić izbacio Machada iz prve momčadi!

Mamić o tri sramotna srednja prsta Machada: Grozno je to što je napravio

Novo razočaranje na Maksimiru: Dinamo remizirao s Moldeom, Machado sramotno zaratio s publikom (VIDEO)

Čeka se dolazak njegovog menadžera u klub, nakon kojeg će biti poznata njegova sudbina. Do tada, bijes navijača je igrač pokušao ublažiti pismom isprike u kojem se ispričao svim navijačima Dinama, klubu, suigračima te obitelji. Pismo je objavio na svom Facebook profilu istaknuvši kako zbog cijele situacije sinoć nije mogao spavati.

Moje ponašanje je loš primjer svima, a posebice djeci. Znam da me očekuje kazna, od svih, od navijača Dinama, kluba, medija, UEFA-e i kao i uvijek, preuzet ću odgovornost za svoja djela“, napisao je Machado, dodajući kako je jučer njegov otac imao rođendan i obećao mu je pobjedu te kako će ako zabije, gol posvetiti njemu.

Ali dogodilo se sasvim suprotno i sve je krenulo naopačke. Imam dvojicu malih sinova koji također vole nogomet i učim ih svemu onome što je mene otac učio, da si uz momčad i kada ide dobro i kada ide loše te kako je bez obzira na sve, momčad tvoja obitelj i moraš ju braniti“, istaknuo je Portugalac.

Naglasio je i kako razumije zašto su navijači bili ljuti.

Znam koliko je teško i frustrirajuće ponekad biti na tribinama. Dinamovi navijači imaju pravo biti ljuti na mene i ja sam ljut sam na sebe. Za moje ponašanje nema opravdanja. Bio sam ljut zato što stvari nisu išle kako sam želio i loše sam eksplodirao. Moja reakcija nije bila u redu prema onima koji nas bodre svaki dan i istinski žive za klub. Duboko se ispričavam obitelji Dinama. Žao mi je što nisam stroj i zahvaljujem svima na potpori koji su uz mene u ovim teškim vremenima“, napisao je Machado.

(Foto: Pixsell/Screenshot Facebook)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

MachadoDinamo ZagrebMoldeLiga prvaka

Ostale Vijesti