EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Lyon slavio protiv Nantesa na krilima Depayja i ostao u utrci za naslov (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.04.21. | 22:28

Depay je bio faktor prevage.

Svjedočili smo danas u sklopu LIgue 1 nizu dobrih i dramatičnih susreta.

PSG se u pravoj drami protiv St. Etiennea ipak ostavio u utrci za titulom, dok je Kovačev Monaco rutinskim slavljem protiv Bordeauxa nastavio svoj san o osvajanju titule.

Posljednji, četvrti kandidat - Lyon - također je ostao u utrci za titulom obzirom da su slavili protiv Nantesa u gostima rezultatom 1:2.

Trenutci inspiracije, koncentracije i preciznosti najboljeg igrača gostiju, Nizozemca Memphisa Depayja bili su dovoljni za nova tri boda.

U petoj minuti susreta je iskoristio dubinsku loptu i znalačkim udarcem zabio za početno vodstvo. Prvi njegov pogodak pogledaj OVDJE.

Na povećanje vodstva čekalo se do 37. minute, kada je kapetan gostiju bio precizan izvođač kaznenog udarca. Njega je izborio Ekambi kojeg je u kaznenom prostoru nakon jedne lopte u for srušio domaći vratar Lafont. Pogodak iz kaznenog udarca pogledaj OVDJE.

Domaćini su bili statistički bolja i konkretnija momčad, iako su imali manje posjeda, uputili su nešto više udaraca (12 - tri u okvir) naspram gostujućih osam, od čega je također tri išlo u okvir domaćeg vratara UDARCI.

Ti napadi su doveli do pogotka Palloisa iz 61. minute susreta, ali je to bilo sve od domaćina. Njihov utješni pogodak pogledaj OVDJE.



Tagovi

LyonLigue 1

Ostale Vijesti