REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

PSG u drami bez Neymara jedva pobjedio St. Etienne (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.04.21. | 14:56

Došli su na bod od vodećeg Lillea

Loš dan imali su danas igrači PSG-a u susretu 31. kola Ligue 1 protiv St. Etiennea u kojem su u drami na kraju slavili s 3:2 golom u posljednjoj minuti.

Mnoštvo promašenih prilika obilježilo je susret. Mogli su Parižani u vodstvo u 19. minuti kada je Mbappe iz šesnaesterca uputio udarac pored gola. Deset minuta kasnije Danilo je stigao na odbijenu loptu nakon slobodnog udarca i šutirao visoko iznad gola. Tražili su domaći i penal pred kraj poluvremena, ali sudac je zanemario njihove proteste pa se na odmor otišlo bez golova.

U drugom dijelu vidjeli smo i golove, a prvi je zabio St. Etienne. Igrala se 78. minuta kada je Denis Bouanga naletio na ubačaj s lijeve strane i zabio za vodstvo gostiju.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Veselje St.Etiennea nije trajalo dugo, tj. trajalo je samo minutu koliko je trebalo PSG-u da izjednači. Nakon izvođenja centra Verratti je poslao 'svijeću' u šesnaesterac za Mbappea koji je mirno primio loptu i iskosa plasirao iza leđa Greena.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Da se utakmica ne pretvori u kiks pobrinuo se Mbappe u 87. minuti. Pobjegao je obrani St. Etiennea, a u kaznenom prostoru srušio ga je vratar Green te sucu nije preostalo ništa osim dosuditi najstrožu kaznu. Mbappe je preuzeo na sebe izvođenje i zabio za 2:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Ipak, Mbappeove planove na trenutak poremetio je Romain Hamouma u sudačkoj nadoknadi. Našao se u šesnaestercu na odbijancu i zabio za 2:2.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Konačan rezultat u drami je postavio Mauro Icardi u 96. minuti. Bio je najviši u skoku na ubačaj s desne strane i zabio za pobjedu PSG-a.

Parižani su danas igrali bez Neymara koji je izostao zbog crvenog kartona u prošlom kolu. Današnjom pobjedom približili su se Lilleu na jedan bod koji se nalazi na prvom mjestu sa 70 bodova.


Ostale Vijesti