ERIC GAILLARD/Reuters
ERIC GAILLARD/Reuters

Kovač rutinskim slavljem protiv Bašićevog Bordeauxa nastavio pritisak na Lille i PSG (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.04.21. | 18:39

Bivši hrvatski izbornik ne posustaje u borbi za naslov francuskih prvaka.

Zanimljivo je danas bilo na nogometnim borilištima u Francuskoj.

U ranijem terminu svjedočili smo infarktnoj završnici utakmice između PSG-a i St. Etiennea, u kojoj je momčad Mauricia Pochettina zadržala svoje ambicije za naslovom zahvaljujući pogotku Icardija u 95. minuti susreta.

Ovo su rezultati ostalih susreta:

No, pratiteljima u Hrvatskoj uvjerljivo najviše zanimacije mogao je donijeti ogled Bordeauxa i Monaca.

Za domaćine je igrao Toma Bašić, ali bez pretjeranog uspjeha, budući da je ekipa iz Kneževine, koju ove sezone fantastično vodi bivši kapetan i izbornik Vatrenih, Niko Kovač, stigla do gostujućeg slavlja uz rutinskih 0:3.

Dojam je da su igrači Monaca igrali onoliko koliko im je trebalo za slavlje, a domaćina je načeo Volland pogotkom iz 29. minute kojeg možeš pogledati OVDJE. U nekoliko je poteza Monaca izbačena obrana domaćina te je sjajni Volland dodao svog individualnog talenta za vodstvo.

Sve nedoumice oko pobjednika susreta završio je Martins povećanjem vodstva na 0:2 u 47. minuti utakmice, a taj pogodak pogledaj OVDJE. Tchouameni ga je fantastičnom loptom doveo pred gotov čin, a 25-godišnji Portugalac je potvrdio pobjedu Kovačevih pulena.

Nade domaćinu da može doći do nekog aktivnijeg rezultata suzbio je Lacoux koji je u razmaku od šest minuta, od 72. do 78., zaradio dva žuta kartona i tako ostavio svoju momčad s desetoricom na terenu. Naš Toma Bašić igrao je do 82. minute, kada je umjesto njega u igru ušao Seri da bi sve razrješio Jovetić pogotkom u 90. minuti na asistenciju Diopa.



Tagovi

Niko KovačMonacoToma BašićBordeaux

Ostale Vijesti