Ludost Sakha nije koštala Palace, Bournemouth poražen iako su 70 minuta imali igrača više

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.12.19. | 22:22

Premier liga – mjesto fantastičnog nogometa.

Nakon početnog ispitivanja snaga prvu bitnu stvar na utakmici vidjeli smo u 19. minuti kada je bivši igrač PSG-a i Liverpoola pogibeljnim startom zaradio izravni crveni karton nakon čega su svi mislili kako će momčad Eddiea Howea lakše od očekivanog ostvariti pozitivan rezultat.

Usprkos igračkom manjku domaći sastav nije odustajao od svojeg stila igre te su u konačnici uspjeli izgurati do poluvremena bez da prime pogodak.

U nastavku, momčad bivšeg engleskog izbornika Roya Hogsona izgledala je sasvim pristojno, iako su posjed lopte praktički u potpunosti prepustili gostima.

Bournemouth je kružio oko 16-erca domaćina, tražio način kako doći do velike prilike, ali zgusnuta obrana Palacea nije im pružila mogućnost da kreiraju neku veliku priliku za napadački dvojac Solanke – Wilson.

I onda, praktički iz ničega, domaćin stiže do vodstva. Igrala se 76. minuta, McArthur i Milivojević osvojili su jednu loptu na sredini terena, uposlili Schluppa koji se prošetao do gostujućeg 16-erca nakon čega je uputio jedan prizemni udarac kojeg Ramsdale nije uspio (iako je trebao) ukrotiti i domaći sastav stiže do vodstva.

Do kraja utakmice Palace je nastavio sa svojom iznimno defenzivnom igrom, pokušavali su iz kontri dok Bournemouth nikako nije uspio kreirati neku veću priliku pa je tako domaćin upisao iznimno vrijedna tri boda.

Ovom pobjedom Palace je sada stigao do izvrsnog 5. mjesta, dok su gosti sada pali na 12. poziciju.

Za kraj ističemo kako je Manchester City slavio na gostovanju kod Burnleya, a rezultat utakmice bio je 1:4 za gostujući sastav. Utješni pogodak za domaćina zabio je Brady u 89. minuti, dok su za Građane precizni bili Jesus (24', 50'), Rodri (60') i Mahrez (87').

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Roy HodgsonEddie HoweCrystal PalaceJeffery SchluppMamadou Sakho

Ostale Vijesti