Ligue 1: Pucajte na St. Etienne, Nantes pogođen silnim ozljedama

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.09.17. | 10:50

U elitnom razredu francuskog nogometa igraju se tri utakmice.

Danas su na rasporedu još tri utakmice francuske Ligue 1, Marseille želi zadržati korak za vodećima, a St. Etienne ima kod kuće mogućnost nastavka sjajnog ulaska u sezonu. Nude se tipovi kod svakog susreta, a mi smo za vas napravili kratki kladioničarski pregled kola.

St. Etienne je nakon šest kola na trećem mjestu s četiri pobjede i samo četiri primljena pogotka. Na megdan im dolazi Rennes koji izgleda loše i mogao bi ove sezone u borbu za ostanak u ligi.

> ST. ETIENNE - RENNES 1(2,10), X(3,30), 2(3,70)

Imaju samo pet bodova i teško se mogu nečemu nadati u ovoj utakmici. Uz to Rennes je bez nekoliko važnih igrača, a Germania Sport nudi kvotu 2,10 što se svakako mora odigrati.

Nantes ima ogromnih problema s ozljedama prije gostovanja u Strasbourgu. Prijeti im opasnost da igraju bez čak sedam igrača, no dobre su šanse da se barem dvojica vrate.

> STRASBOURG - NANTES 1(2,70), X(3,00), 2(2,85)

Nantes je inače solidno startao u prvenstvo i trenutno je sedmi, ali ozljede su nas udaljile od razmišljanja o bilokakvoj okladi ovdje. Domaćini su ušli u ligu, ali odmah su se potvrdili kao jedna od najslabijih ekipa i trenutno su predzadnji.

Marseille se opasno pojačao i cilja na Ligu prvaka ove sezone, no nisu baš sjajno krenuli. Trenutno su na šestom mjestu i danas imaju imperativ pobjede protiv Toulousea koji jako oscilira na početku sezone i nema baš nikakvu stabilnost.

> MARSEILLE - TOULOUSE 1(1,60), X(4,00), 2(5,70)

Rezultati su im šareni i ako domaći budu iole pribrani i na standardnoj razini morali bi pobijediti u ovom susretu. Tečaj u Germania Sportu je 1,55, vrijedi odigrati na kombo listić bez razmišljanja.

Ligue 1, sedmo kolo, raspored:

15:00 St.Etienne - Rennes
17:00 Strasbourg - Nantes
21:00 Marseille - Toulouse

 (Foto: Action Images/screenshot sofascore.com)

*** Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja ovog teksta i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE.

 


Tagovi

Strasbourg

Ostale Vijesti