Četiri velikana bore se za zvijezdu Ajaxa, koštat će ih 30 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.04.20. | 08:38

Bila bi odlična kupovina za sve zainteresirane klubove...

Prošlo je nešto više od godine dana, a stvar se okrenula za 180 stupnjeva pa je tako Onanin odlazak iz kluba već ovog ljeta i više nego realna stvar.

Kultni L'Equipe javlja kako su za Kameruncem u borbi četiri „teškaša“. Prethodno se pisalo kako ga traže klubovi iz Engleske, Španjolske, Francuske i Njemačke, ali francuski medij samo spominje ime Chelsea i Tottenhama, a tom je društvu nadodao Barcelonu i PSG.

Prema njihovim informacijama, najbolji afrički vratar još je prošlog ljeta bio na korak od prelaska u PSG. Iako su Parižani tada, baš kao i danas, u potpunosti vjerovali svojoj „jedinici“ Keyloru Navasu, ali Onana je za njih trebao biti dugoročno riješenje. Smatraju kako vratara ovakvog kalibra ne smiju propustiti dovesti, čak i po cijenu toga da u početku sjedi na klupi pored Navasa.

Čelnici Ajaxa svijesni su kako Onanu više ne mogu zadržati u svojim redovima. Jednostavno, Kamerunac je prerastao Erediviziju te je željan novih iskušenja. Kopljanici su zaključili kako za njegove usluge traže 30 milijuna eura, ali zbog trenutne situacije u svijetu nije nemoguće da se zadovolje i nešto umnjenijim iznosom.

Onana je trenutno jedan od 10 najskupljih vratara na svijetu, a ukoliko on uistinu stigne u Pariz, postaje potpuno jasno kako Areola može krenuti s pakiranjem kofera. Francuski vratar, koji je trenutno na posudbi u Realu, bez imalo sumnje neće teško naći novi klub, a iako je ove sezone uglavnom na klupi pored izvrsnog Courtoisa, ono kada je branio je izgledalo veoma dobro.

Bilo kako bilo, Los Blancosi ipak ne namjeravaju otkupiti njegov ugovor, a kao glavni razlog takvoj odluci navodi se Zidaneova želja da u sastav uvede Andriya Lunina i Lucu Zidanea, dva mlada i talentirana vratara koji bi skupljali minutažu kada Courtoisu bude potreban odmor. Obojica su trenutno na posudbama koje im ističu za točno dva mjeseca, a L'Equipe dodaje kako bi oni dugoročno bili isplativija opcija za kraljevski klub.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiAndre OnanaThibaut CourtoisAlphonse Areola

Ostale Vijesti