Leicester sprema novu 'krađu' - pronađena zamjena za Mahreza

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.03.16. | 10:27

'Lisice' se spremaju za mogućnost da ostanu bez svojih najboljih igrača.

Jamie Vardy i Riyad Mahrez su najzaslužniji za činjenicu da se Leicester i nakon 29 kola nalazi na čelu Premiershipa te su na dobrom putu da osvoje povijesni naslov prvaka Engleske. Englesko-alžirski tandem oduševljava svojim igrama, golovima i asistencijama, a prilično je izgledno kako će oni napustiti Leicester na kraju sezone.

'Lisice' ne miruju i već se spremaju na mogućnost da ostanu bez obojice ili barem jednog od njih. Tako ESPN donosi vijest o tome da Leicester već ima kandidata za Mahrezovo mjesto, a pronašli su ga u Norveškoj.

Riječ je o Mohamedu Elyounoussiju, 21-godišnjem norveškom reprezentativcu rođenom u Maroku. On je u Norvešku došao još u dječačkoj dobi, s nogometom je počeo u Sarpsborgu, a od 2014. igra za Molde. U posljednjih 18 mjeseci za svoj je klub postigao 36 golova u 78 utakmica i tako skrenuo pažnju na sebe. Njegovo ime pojavljivalo se u određenim transfer špekulacijama, ali se ništa konkretno nije dogodilo. Sada bi ga Leicester želio dovesti, a čelni ljudi 'Lisica' smatraju kako bi i ovaj put mogli napraviti jako dobar posao.

Naime, Elyounoussi prema Transfermarktu trenutno vrijedi samo 1,2 milijuna eura. Za očekivati je da Molde ipak bude tražio nešto veći iznos, ali i da bude 10 milijuna eura, u Leicesteru bi bili zadovoljni jer im je i dalje u glavi posao kojeg su napravili s Mahrezom. Njega su doveli za 500 tisuća eura, trenutna vrijednost mu je 20 milijuna, a sigurno ga neće prodati ispod 30. Interes su pokazali Barcelona, Real i Arsenal, a taj iznos za njih ne predstavlja problem. Ako i Elyounoussi pokaže slične igre poput Mahreza, lako će se i njemu cijena višestruko porasti...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mohamed ElyounoussiMolde

Ostale Vijesti