foto: Action Images
foto: Action Images

Leicester se zblamirao protiv Fulhama i propustio šansu za vrhom ljestvice

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.11.20. | 20:11

Vjerojatno se nisu ovom nadali.

Lisice i njihov trener Brendan Rogers ugostili su fenjeraša Fulham te su se u Leicesteru vjerojatno ponadali lakim bodovima i izravnavanjem na vrhu ljestvice za Liverpoolom i Tottenhamom, međutim, Fulham je imao drukčije planove.

Naime, u susretu koji je na rasporedu bio ovog ponedjeljka, Leicester je na domaćem terenu poražen s 1:2.

Ovaj susret može biti pokazatelj koliko je statistika o posjedu lopte varljiva kategorija u nogometu, obzirom da je Leicester tu imao dvotrećinsku prednost (67-33%), ali mu to i dalje nije jamčilo sasvim bolju igru. Fulham je u duplo manje vremena stvorio više opasnijih prilika te su se iz tih prilika na kraju izrodili presudni pogotci.

Sve spomena vrijedno u prvom poluvremenu zbilo se u rasponu od osam minuta. Najprije je u 30. iz kontre za veselje gostiju pogodio Lookman, da bi u 38. glavni sudac utakmice Hooper dosudio kazneni udarac za Fulham koji je u pogodak sigurno pretvorio Cavaleiro.

Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 86. minute kada na asistenciju Vardyja pogađa Barnes nakon kombinatorike u šesnaestercu. Ipak, to je rezultatski bilo to - poveće razočaranje za domaćina, a važna tri boda za Fulham koji je s novim plijenom pobjegao od Bilićevog WBA.

U kasnijem terminu svoj dvoboj igrali su West Ham i Aston Villa (2:1)

foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore



Tagovi

Premier ligaLeicesterFulham

Ostale Vijesti