Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Krovinović:”Sve je još otvoreno, ali mi smo se došli upisati u povijest”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 21:25

Izjava strijeca majstorskog pogotka u pobjedi Hajduka nad Varaždinom

Filip Krovinović je postigao najvažniji pogodak u pobjedi Hajduka nad Varaždinom 5-0, bilo je to za dva razlike na kraju prvog dijela iz slobodnog udarca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo poluvrijeme do gola nije bilo lako, priznao je to i Krovinović.

“Na kraju je to ispalo 5-0, ali rekao bih da u početku to nije bilo tako. Loše smo ušli u prvo poluvrijeme, Varaždin je bio dobar u prvom dijelu. U nogometu to tako ide, kada ne zabiješ onda primiš. Ono što mi nismo u Varaždinu. Drugi pogodak je došao u pravo vrijeme. Mislim da je poslije toga utakmica išla u jednom smjeru”,rekao je Krovinović.

Vratio se još malo unatrag…

“Prvo poluvrijeme u Varaždinu uopće nije bilo loše. Imali smo prilike, ali nismo zabili. U drugom dijelu smo imali igrača više, nije bilo kombinatorike. Nažalost, samo se napucavalo, ali sve je to škola. Danas smo se popravili, tome i težimo.”

Efektno ste zabili?.

“Lijep gol, nadam se da će biti još takvih”.

Koja je tajna dobre izvedbe u drugom poluvremenu?

“Ne bih rekao da smo otpustili kočnice. Loš ulazak, Varaždin je dobra momčad. Mi smo nešto pokušavali u prvom dijelu, ali oni su imali prilike. To je tako u nogometu. Na kraju se piše samo rezultat i prolazak dalje.”

Je li problem pritisak?

“Pritisak je uvijek velik, ali mi smo toga svjesni. Zato smo došli da se upišemo u povijest. Već jesmo, želimo još više. Na tome radimo, živimo za to. Znamo da će u subotu biti još veći pritisak jer je prvenstvena utakmica, ali idemo na tri boda. Ni u jednoj utakmici igrač Hajduka ne ide na bod. Respektiramo Istru, ali moramo gledati samo sebe. Ova momčad je napravila velike stvari, mislim da može još veće. Sve je otvoreno, sve je bod, ima još 12 utakmica. Bit će tu još gubljenja bodova. Treba biti miran i dati sve od sebe”, kazao je Krovinović uz zahvalu navijačima koji su došli nakon posla. (dku)



Tagovi

Filip KrovinovićHajdukGRK VaraždinHrvatski nogometni kupHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti