Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Krovinović: „Vjerovali smo do kraja, a sada idemo po Kup“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 08:08

Derbi je prokomentirao Hajdukov vezist uz čestitku Dinamu

Hajdukov vezni igrač Filip Krovinović smogao je snage prokomentirati dvoboj s Dinamom koji je osvojio naslov na Poljudu. Unatoč želji Bijelih promocija Modrih ipak se dogodila u Splitu, a Hajduku preostaje do kraja sezone još pet utakmica među kojima je najvažnija ona sa Šibenikom u finalu Kupa u Rijeci 24. svibnja. Evo kako je Krovinović vidio Derbi:

„Nažalost nismo uspjeli pobijediti utakmicu unatoč prilikama koje smo imali. Vidjeli ste svi htijenje, volju i borbu. Završilo je 0-0, eto nama nije priznat pogodak, to je tako danas u nogometu. Pokušavali smo dalje, imali neke prilike, imali su i oni. Ništa zato, okrećemo se novoj utakmici“.

Uputio je poruku svojim, ali i protivničkim igračima…

„Čestitke mojim momcima, ni u jednom trenutku nismo prestali vjerovati, također čestitke i Dinamu na osvojenom prvenstvu. Idemo dalje, čekamo susret s Lokomotivom u nedjelju.“

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenik će biti utakmica sezone, brani se Rabuzinovo sunce.?

„Točno, imamo tri utakmice do tada, ali svaku sljedeću ići ćemo na pobjedu. Predstavljamo veliki klub i stoga se tako trebamo ponašati. Potrebno se dobro rekuperirati, onda ići jako u svaki trening. O Kupu ćemo kad za to dođe vrijeme“.

Istaknuo je veliku podršku s tribina.

„Velika hvala navijačima, bez njih ne bismo dogurali do tu. Nadam se da će nas ovako pratiti i dalje, očekujemo ih u Kranjčevićevoj te na finalu Kupa u Rijeci. Tu su uz nas, vjerujemo, ne damo se“, zaključio je Krovinović. (dku)



Tagovi

HajdukNogometna škola GNK DinamoFilip KrovinovićDerbi

Ostale Vijesti