Kovač rješava problem neefikasnosti – dovodi senzaciju francuske lige

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.10.18. | 19:48

Ove sezone zabio je 6 golova, uz 4 asistencije.

Niko Kovač prolazi turbulentno razdoblje na kormilu Bayerna iz Munchena.

U posljednje četiri utakmice upisali su dva poraza te isto toliko remija, uz postignuta samo 2 gola. Alarm za uzbunu se digao, a njemački mediji počeli su polako na površinu vaditi 'prljavi veš' iz svlačionice bavarskog diva.

ODIGRAJ AEK - Bayern

Iako hrvatski trener poprilično mnogo rotira igrače u utakmicama, što mu je jedna od zamjerki, ponajviše mu se spočitava 'preplaćenost na minutažu' sada već vremešnih legendi kluba, Arjena Robbena i Francka Riberya.

S obzirom na to da Kovač na raspolaganju trenutno nema ozlijeđenog Kingsleya Comana, ta 'preplaćenost' donekle je i shvatljiva, a da bi priskočili tome u pomoć, uprava Bayerna je bacila oko na pojačanje koje bi moglo biti od krucijalne važnosti za ambicije kluba sa Sabener Strasse.

Kako prenosi njemački list Bild, čelnici Bayerna sve češće spominju jedno ime kao prvu metu za dovođenje u redove minhenskog kluba. Riječ je o Nicolasu Pepeu iz Lillea.

Reprezentativac Obale Bjelokosti čini udarni tandem sa Jonathanom Bambom s kojim je kombinirano postigao 13 pogodaka ove sezone u Ligue 1. Ovaj dvojac glavne su uzdanice trenutno trećeplasiranog kluba francuskog prvenstva, a 23-godišnji Pepe prednjači sa 6 postignutih pogodaka i 4 upisane asistencije.

Sam je 'riješio' utakmicu protiv Amiensa upisavši hat-trick, dok je još zabijao Rennesu, Saint-Etienneu te je u pobjedi nad Marseilleom ugradio jedan pogodak.

ODIGRAJ Wolfsburg - Bayern

Ranije ovog ljeta, mladi krilni napadač pregovarao je s Lyonom koji je bio spreman iskeširati 30 milijuna eura, ali igrač rođen u Francuskoj odlučio se na ostanak u Lilleu, kako bi se izborio za transfer u neki od europskih velikana.

Kako stvari stoje, njegova sljedeća destinacija vrlo lako bi mogao biti Bayern, ali zasad nije poznato hoće li se uprava Bavaraca 'baciti na posao' već ove zime ili ga planiraju angažirati na ljeto.

(Foto: youtube/screenshot)


Tagovi

Niko KovačNicolas Pepe

Ostale Vijesti