REUTERS/Jon Nazca Picture
REUTERS/Jon Nazca Picture

Kopić dovodi dvostrukog osvajača Lige prvaka i bivšeg igrača Real Madrida i PSG-a?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 10:04

Svojevremeno je sa Santiago Bernabeua preselio na Park prinčeva u transferu vrijednom 25 milijuna eura, a sad bi kao slobodan igrač mogao stići u rumunjsku prijestolnicu.

Strah je vrag, a nakon slabašnog prvog dijela sezone, u Dinamo Bukureštu su očito svi bili u velikom strahu da im se ne bi drugi put u kratkom vremenskom intervalu dogodilo da ispadnu u Drugu rumunjsku nogometnu ligu. Doveli su novog trenera, Željka Kopića, a kako bi nekadašnji strateg Dinama i Hajduka mogao ostvariti ono što se od njega očekuje, Uprava kluba odlučila je ispuniti praktički sve njegove želje. I još malo više…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Za Dinamo su već potpisali Velkovski, Pavičić i Milanov, uskoro bi trebao stići i Ayew, kao novo pojačanje Dinama sada se spominje i Španjolac Jesé. Doduše, te natpise određenih medija treba tek potvrditi, ali Jesé je od početka mjeseca ponovno slobodan igrač nakon što je odradio kratkotrajni ugovor u brazilskoj Coritibi.

Nekoć su se o njemu pisale 'bajke', PSG ga je čak u ljeto 2016. doveo iz Real Madrida za 25 milijuna eura, a iako taj posao nije najbolje sjeo navijačima Kraljevske momčadi, ispostavilo se kako je Florentino Perez jako dobro znao što radi. Jesé je proteklih godina puno češće na naslovnicama svjetskih medija završavao zbog svojeg privatnog života nego zbog nogometa, ali budući da ima 30 godina, još uvijek bi bilo prerano 'otpisati ga'. Doduše, u posljednja dva kluba (Sampdoria, Coritiba) se nije pretjerano istaknuo, no možda u Dinamu uspije dokazati kako nije za staro željezo.

Osim Jeséa, kao potencijalno pojačanje Dinama spominje se i stasiti napadač Peniel Mlapa (32) iz Toga koji je nedavno napustio Al Nasr. Doduše, ne onaj iz Saudijske Arabije, već iz UAE-a, čiji su treneri nekoć bili Goran Tomić, Kruno Jurčić i Luka Bonačić.

Drugi dio sezone u Rumunjskoj već je počeo, a nakon minimalnog poraza od Petrolula, Uprava Dinama više ništa ne želi prepustiti slučaju te bi uskoro mogla u klubu osvanuti neka nova, velika imena. Ayew je 'na korak do', sada se spominje i Jesé… Tko je sljedeći?

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jese RodriguezZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.RumunjskaRumunjska prva ligaDinamo Bukurešt

Ostale Vijesti