Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

Klopp zadivljen Modrićem: "Zaustavite Vinija i Benzemu, a onda dođe Luka..."

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 17:39

Klopp je sretan što je ovaj susret stigao baš nakon dvije pobjede

Jurgen Klopp inzistira na tome da Liverpool mora odigrati 'dvije super utakmice' kako bi prošao osminu finala Lige prvaka s Real Madridom. Redsi su poraženi u posljednje tri utakmice sa španjolskim divovima, izgubili su finale 2018., prije nego što su ispali u sezoni 2020./21. u četvrtfinalnoj fazi, a potom su ostali kratki u još jednom finalu protiv Los Blancosa prošle sezone. Međutim, Nijemac je priznao da je zahvalan što sada iga tu utakmicu jer je njegova momčad ostvarila dvije pobjede i vrijedan zamah pred okršaj.

"Stvarno sam sretan što možemo igrati ovu utakmicu sada, a ne prije nekoliko tjedana, život je tajming, možda smo se našli u pravom trenutku za ovu utakmicu", rekao je novinarima u najavi i dodao:

"Očekivao bih da budemo svoji čak i da nismo pobijedili u posljednje dvije utakmice. Imamo ova dva rezultata i nadamo se da možemo graditi dalje na tome. Moramo odigrati super utakmicu, moramo odigrati dvije super utakmice da bismo prošli. Ako ne igrate najbolje što možete, nemate šanse, Real Madrid ne mora igrati najbolje i još uvijek imati šanse. To je razlika, to je prilično posebno, jedva čekam. Bit će to posebna utakmica. Iskreno, očekujem Anfield na nogama."

"Sretan sam zbog ljudi što su nas vidjeli u boljoj formi zadnje dvije utakmice, imaju se čemu veseliti. Igrao sam na punom Bernabeuu, to je također prilično impresivna publika."

Menadžer Liverpoola istaknuo je Viniciusov talent kad mu je postavljeno bizarno pitanje o korelaciji između njegovih nastupa na terenu i rasističkog zlostavljanja koje je dobio.

"Ne postoji ništa na svijetu što to može opravdati. Nadam se da ga ne uzrujava ono što idioti govore o njemu. Ne biste ga trebali ostavljati samog u situacijama jedan na jedan. Bio je tamo u odlučujućem trenutku u finalu Pariza, to ga već čini legendom Madrida. Pokušavate mu uskratiti dodavanja, ali problem koji imamo je što možete pravilno braniti Viniciusa, zatim tu su Karim Benzema ili Federico Valverde, Rodrygo Goes ili tko god. Ako ih sve obranite, imate Tonija Kroosa, Lucu Modrića ili Aureliena Tchouamenija koji mogu opaliti s 25 metara", upozorio je Klopp.



Tagovi

Jurgen KloppLiverpoolReal MadridLiga prvaka

Ostale Vijesti