Reuters
Reuters

Twitter ismijava Enza Fernandeza, iako skupi Argentinac i nije bio toliko loš

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.02.23. | 08:34

Jučerašnju utakmicu Lige prvaka prelomio je nevjerojatni sprint Karima Adeyemija

Borussia Dortmund nadigrala je Chelsea u jučerašnjoj utakmici Lige prvaka i slavila na domaćem terenu s 1:0. Jedini pogodak na utakmici pao je u 63. minuti, nakon što je prvi Chelseajev tragičar Joao Felix, propustio realizirati jednu od nekoliko prilika koje je imao na utakmici, a onda je Karim Adeyemi, njemački napadač koji je stigao u Dortmund iz RB Salzburga prošlog ljeta, krenuo u nevjerojatni trk, ispred sebe je imao Enza Fernandeza, najskupljeg igrača u povijesti Premier lige. No, Nijemac nigerijskog podrijetla pretrčao ga je 'kao od šale', potom je zaobišao i Kepu i zabio jedini pogodak na utakmici.

Nakon dvoboja društvene mreže prepune su 'tweetova' u kojem se ismijava Enzo Fernandez.

Međutim, Fernandez i nije odigrao toliko lošu utakmicu. Recimo imao je 66 od 73 točna dodavanja, 3 od 4 točne duge lopte, 91 dodir i 10 dodavanja u posljednjoj trećini terena, u svim tim kategorijama bio je najbolji Chelseajev pojedinac. Fernandez je imao i četiri udarca na gol od kojih je posebno dobar bio onaj u sudačkoj nadoknadi kojeg je Gregor Kobel skinuo i sačuvao pobjedu svojoj momčadi.

No, kako to u nogometu i životu često biva, ta jedna 'pogreška' često zasjeni sve dobro što igrač (čovjek) napravi. Pogotovo kada izgubiš utakmicu iako si potrošio 611.49 milijuna eura na pojačanja....



Tagovi

Karim AdeyemiBorussia DortmundChelseaEnzo FernandezLiga prvaka

Ostale Vijesti