Kawhi kupio penthouse od sedam milijuna dolara odmah preko puta Staples centra (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 13:21

Stančuga kakve velika većina ljudi može vidjeti samo na slikama.

Aktualni MVP NBA finala i jedan od najboljih igrača lige u ovom trenutku, Kawhi Leonard, prolazi kroz sigurno najljepše trenutke svoje karijere u dresu Los Angeles Clippersa.

Vođa je sastava koji je po mnogima prvi favorit za naslov, roster je iznimno dubok i pokriven, toliko da njemu omogućuje primjenu load managementa kako bi održao tijelo u što boljem stanju pred najvažnije napore u doigravanju.

No sportaši, pogotovo oni na najvišoj razini, o svom tijelu moraju strogu brigu voditi i van terena. U tu svrhu više nego dobro posluže… pa mjesta gdje žive.

Leonard nije po tom pitanju štedio, te se ''počastio'' sa luksuznim penthouseom odmah preko puta radnog mjesta, odnosno dvorane Staples Centra. Za stan u Ritz-Carlton Residences luksuznom bloku iskeširao je sitnicu – 6.725 milijuna dolara.

U tome je kao posrednika angažirao svog poznatog ujaka, poslovnog čovjeka Dennisa Robertsona. Ako će katkad trebati posuditi šećer, u istoj zgradi ''gajbu'' ima Jim Buss (djelomični vlasnik Lakersa i sin Jerryja Bussa kao i brat Jeanie Buss), te Lonzo Ball, koji se u međuvremenu preselio u New Orleans.

Znamo da lokacija opravdava cijenu, a sâm stan? Ništa posebno, ima samo 397 kvadratnih metara, okružen je staklenim stijenama, podove od najskupljeg parketa, ugrađene iPadove kroz cijeli stan za upravljanje smart home sustavom, kuhinju sa velikim otokom u sredini,… dvije garaže, a zgrada ima bazen na vrhu, teretanu, samo da navedemo neke od beneficija.

A najbolje će silan luksuz dočarati priložene fotografije.

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

ugovorNBALos Angeles LakersLos Angeles ClippersKawhi Leonard

Ostale Vijesti